2015

 

Våren 2015. Foredrag ble avtalt av Øystein Davidsen

8. januar BIFF m/løk. VINMENY
15. januar Mellomaften (uformelt). Pinnekjøtt og akevittsmaking.
22. januar Kveite m/Hollandaise.
Foredrag v/Robin Kåss: “Ingen medlemmer å miste. Aktuell førstehjelp”
29. januar Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat.
5. februar Erter, kjøtt og flesk
12. februar Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat.
19. februar Torskeaften. Foredrag v/Bjørn Olsen: “Telemark i  Norsk Lufthistorie”
27. februar
(fredag)
Fest for verdibrev-eiere. Biff med sopp og løk. VINMENY
5. mars Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat.
12. mars Pepperstekt kalkun. VINMENY. Foredrag:
Svein Eggen: “Jordens historie, livets utvikling. Relasjoner til klima”
19. mars Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat.
26. mars GENERALFORSAMLING. Helstekt indrefilet. VINMENY
2. april Skjærtorsdag. Ikke klubbkveld
9. april Lettsaltet lammelår. VINMENY.
Foredrag v/Finn Kikut: “Hans Reynolds i ord og toner”
16. april Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat.
23. april SJØKREPS
30. april Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat.
7. mai Confitert andelår
14. mai Kr. Himmelfarts Dag. Ikke klubbkveld
17. mai 17. mai. Kaffe og iskake etter barnetoget
21. mai Oksemørbrad med Madeira sky og grønnsaker. VINMENY
Finale i Humanitas Open 2014 i biljard
28. mai Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat.
4. juni Avslutning med laks og jordbær. Premieutdeling biljard

Baren åpner kl. 18. Middag kl. 20. Biljardkamper før og etter mat på spiseaftener.
Påmelding til kammerherren@klub.no, til Bjørn (41420463) eller Egil (35510547).
Pent antrekk: Pen bukse, jakke og slips.

Høsten 2015. Foredrag ble avtalt av Øystein Davidsen

27. august KRABBE
3. september Mellomaften (uformelt).
10. september BIFF m/voks- og aspargesbønner, gorgonzolasmør. VINMENY
(Foredrag flyttet til 24.9.)
17. september Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat.
24. september Dampet lyrfilét på selleripuré og olivensalsa. VINMENY
Foredrag v/Kjell-Ivar Brynsrud: “Da krigen kom til Porsgrunn”
1. oktober Mellomaften (uformelt). Fårikål v/Totto og Vidar.
8. oktober Dåhjort stek fra Skåne med skogsopp, kryddereple mv. VINMENY.
15. oktober
Mellomaften (uformelt). Ølkurs og Bratwurst v/Lars og Terje.
22. oktober HUMMER
29. oktober Mellomaften (uformelt). Biff i oyster sauce. Thai-inspirert. v/Lars Evensen og Terje Naper.
5. november Lammecarré på rattatouille, rosmarinsky og fløtepotet. VINMENY.
Foredrag v/Geirr Frønes: “Arv”
Denne dagen markerer vi også klubbens bursdag (4. november).
12. november Uformelt. Polsk aften. Mat v/Totto og Vidar. Polsk vodkasmaking v/Adam og Per Morten. Middag ca 19-19.30. FOTBALL KL: 20.45
19. november TORSK. Foredrag v/Lier Horst (Kjøp boka, snart jul!).
26. november Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat.
3. desember Kyllingfilét fylt med brie på kremet mais og brokkoli. VINMENY
Foredrag v/Harald Jacobsen: Praktisk bruk av nanoteknologi
10. desember Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat.
17. desember Juletallerken. BILJARDAUKSJONEN