Våren 2015. Foredrag ble avtalt av Øystein Davidsen
8. januar | BIFF m/løk. VINMENY |
15. januar | Mellomaften (uformelt). Pinnekjøtt og akevittsmaking. |
22. januar | Kveite m/Hollandaise. Foredrag v/Robin Kåss: «Ingen medlemmer å miste. Aktuell førstehjelp» |
29. januar | Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat. |
5. februar | Erter, kjøtt og flesk |
12. februar | Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat. |
19. februar | Torskeaften. Foredrag v/Bjørn Olsen: «Telemark i Norsk Lufthistorie» |
27. februar (fredag) |
Fest for verdibrev-eiere. Biff med sopp og løk. VINMENY |
5. mars | Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat. |
12. mars | Pepperstekt kalkun. VINMENY. Foredrag: Svein Eggen: «Jordens historie, livets utvikling. Relasjoner til klima» |
19. mars | Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat. |
26. mars | GENERALFORSAMLING. Helstekt indrefilet. VINMENY |
2. april | Skjærtorsdag. Ikke klubbkveld |
9. april | Lettsaltet lammelår. VINMENY. Foredrag v/Finn Kikut: «Hans Reynolds i ord og toner» |
16. april | Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat. |
23. april | SJØKREPS |
30. april | Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat. |
7. mai | Confitert andelår |
14. mai | Kr. Himmelfarts Dag. Ikke klubbkveld |
17. mai | 17. mai. Kaffe og iskake etter barnetoget |
21. mai | Oksemørbrad med Madeira sky og grønnsaker. VINMENY Finale i Humanitas Open 2014 i biljard |
28. mai | Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat. |
4. juni | Avslutning med laks og jordbær. Premieutdeling biljard |
Baren åpner kl. 18. Middag kl. 20. Biljardkamper før og etter mat på spiseaftener.
Påmelding til kammerherren@klub.no, til Bjørn (41420463) eller Egil (35510547).
Pent antrekk: Pen bukse, jakke og slips.
Høsten 2015. Foredrag ble avtalt av Øystein Davidsen
27. august | KRABBE |
3. september | Mellomaften (uformelt). |
10. september | BIFF m/voks- og aspargesbønner, gorgonzolasmør. VINMENY (Foredrag flyttet til 24.9.) |
17. september | Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat. |
24. september | Dampet lyrfilét på selleripuré og olivensalsa. VINMENY Foredrag v/Kjell-Ivar Brynsrud: «Da krigen kom til Porsgrunn» |
1. oktober | Mellomaften (uformelt). Fårikål v/Totto og Vidar. |
8. oktober | Dåhjort stek fra Skåne med skogsopp, kryddereple mv. VINMENY. |
15. oktober |
Mellomaften (uformelt). Ølkurs og Bratwurst v/Lars og Terje. |
22. oktober | HUMMER |
29. oktober | Mellomaften (uformelt). Biff i oyster sauce. Thai-inspirert. v/Lars Evensen og Terje Naper. |
5. november | Lammecarré på rattatouille, rosmarinsky og fløtepotet. VINMENY. Foredrag v/Geirr Frønes: «Arv» Denne dagen markerer vi også klubbens bursdag (4. november). |
12. november | Uformelt. Polsk aften. Mat v/Totto og Vidar. Polsk vodkasmaking v/Adam og Per Morten. Middag ca 19-19.30. FOTBALL KL: 20.45 |
19. november | TORSK. Foredrag v/Lier Horst (Kjøp boka, snart jul!). |
26. november | Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat. |
3. desember | Kyllingfilét fylt med brie på kremet mais og brokkoli. VINMENY Foredrag v/Harald Jacobsen: Praktisk bruk av nanoteknologi |
10. desember | Mellomaften (uformelt). Temakveld m/enkel mat. |
17. desember | Juletallerken. BILJARDAUKSJONEN |