2017

HØSTEN 2017:

31. august KRABBE
7. september Klubbaften
14. september Vidars villsvin. VINMENY
Foredrag v/Kjell Ivar Brynsrud: “Carl Deichmann. Boksamleren med halve livet i ødemarken”
21. september Klubbaften
28. september Bresert oksestek m/løksaus. VINMENY
5. oktober Klubbaften
12. oktober HUMMER
19. oktober Klubbaften
26. oktober Lammecarré med fløtegratinerte poteter. VINMENY
Foredrag v/Magnus Davidsen: “IT sikkerhet”
Lørdag
4. november
145-ÅRS JUBILEUM. Middag på Odd Fellow. Egen invitasjon.
Påfølgende seremonier i Olavs gate 1
9. november Dampet brosmefilet med blåskjellsaus. VINMENY
16. november Coq au vin. VINMENY
Foredrag v/Jørn Melum: “Organisert kriminalitet”
23. november Klubbaften (uformelt). Pølser og ølsmaking ved Lars Evensen
30. november TORSK. Start på loddsalg vedr. biljardauksjonen.
7. desember Klubbaften. Beef in oystersauce v/Nisselauget
14. desember Juletallerken og biljardauksjon
 21. desember  Klubbaften. Nissefest med grøt og utlodning v/Nisselauget

VÅREN 2017:

5. januar Mellomaften
12. januar Kyllingfilét m/sitronsaus, dauphine potet og grønnsaker. VINMENY
Foredrag v/André Kolve: “Livet i regjering”
19. januar Uformell mellomaften med Vidars lutefisk.
26. januar Biff av okse med rødvinssaus, bakte poteter. VINMENY
2. februar Uformelt. Beef in oyster sauce v/Lars E, Terje og Geir
9. februar TORSK
16. februar Mellomaften. (Bystyremøte)
24. februar* Fredag! Verdibrevaften m/Biff Stroganoff, vin mm
2. mars Uformelt. Esben ordner med “Emmas Spaghetti Bolognese”.
9. mars Andecomfit med bakte poteter og appelsinsaus. VINMENY
Foredrag v/Per Stokstad (NAV): “Velferdsutfordringene fremover. Hvordan møte disse?”
16. mars Mellomaften. (Bystyremøte)
23. mars Generalforsamling. Oksefilet m/bearnaise. VINMENY
30. mars Mellomaften
6. april Lammeskank m/tilbehør. VINMENY.
Foredrag v/Dag Høvik: “Nano-teknologi. Den ukjente revolusjonen?”
13. april Mellomaften. (Skjærtorsdag)
20. april SJØKREPS
27. april Mellomaften
4. mai Erter, kjøtt og flesk. VINMENY (eller kanskje ølmeny)
11. mai Uformelt. Flesk og duppe. Ølsmaking m/presentasjon kl. 19.00 ved Telemark Mikrobryggeri (avlyst)
17. mai 17. mai. Kaffe og iskake etter barnetoget
18. mai Hellefisk med hollandaise sauce.
25. mai Klubbaften. (Kr. Himmelfarts dag)
1. juni Villsvin. VINMENY.  Finale i Humanitas Open i biljard.
8. juni Klubbaften på Lasses hytte
15. juni Avslutning. Laks og jordbær. Premieutdeling biljard.

Påmelding til kammerherren@klub.no, til Bjørn (41420463) eller Egil (35510547).

Baren åpner kl. 18. Foredrag normalt kl. 19.30. Middag kl. 20.
Pent antrekk: Pen bukse, jakke og slips