HØSTEN 2018. Foredrag blir avtalt av Øystein Davidsen
6. september | Entrecote m/bearnaise (endret) |
13. september | Klubbaften (uformelt): Krabbe fra Hitra (v/Lars og krabbelauget) |
20. september | T-bone steak m/urtesmør. VINMENY |
27. september | Klubbaften (uformelt): Fårikål (v/Vidar og Totto) |
4. oktober | Sprengt oksebryst m/spisskål og pepperrotsaus. VINMENY Foredrag: «Teknikern» i Porsgrunn v/rektor Jens Chr Tysted |
11. oktober | Klubbaften |
18. oktober | Indrefilet med løk. VINMENY |
25. oktober | HUMMER |
1. november | Klubbaften med 5 retters meny og 5 retters vin (Totto og Vidar) |
8. november | Klubbens bursdag. Lammebog m/soppragu. VINMENY Foredrag v/Teo Luisa: «Tørre å satse». Veien frem mot åpning av hotellet på Kammerherreløkka |
15. november | Erter, kjøtt og flesk. Snaps meny |
22. november | Klubbaften med ølsmaking (Ringnes) og pølser v/Lars og Pølselauget |
29. november | Juletorsk |
6. desember | Klubbaften. Desember-reker v/Lars og Rekelauget |
13. desember | Juletallerken og biljardauksjon. VINMENY |
20. desember | Klubbaften (Lars og Nisselauget) |
VÅREN 2018. Foredrag blir avtalt av Øystein Davidsen
4. januar | Klubbaften |
11. januar | Biff med sylta løk og hasselbakte poteter. VINMENY |
18. januar | Klubbaften |
25. januar | Ande-konfitt. VINMENY Foredrag v/Jarann Pettersen: «Et lite innblikk i Statoils forskningssenter» |
1. februar | TORSK |
8. februar | Klubbaften |
15. februar | Bresert okse med løksaus. VINMENY Foredrag v/Leopold Løvenskiold: «Planene om IT-lagring» |
23 februar* | Fredag! Verdibrevaften m/Biff Stroganoff, vin mm |
1. mars | Erter, kjøtt og flesk. |
8. mars | Klubbaften |
15. mars | TORSK |
22. mars | Generalforsamling. Helstekt okse indrefilet. VINMENY |
29. mars | Klubbaften |
5. april | Lammeskank med tilbehør. VINMENY Foredrag v/Henrik Finne, Vår egen forfatter |
12. april | Klubbaften. Berbys pølser og stappe ved Lars og gjengen. |
19. april | SJØKREPS |
26. april | Klubbaften |
3. mai | Wienerschnitzel. VINMENY (eller kanskje ølmeny) |
10. mai | Kristi Himmelfarts Dag. |
17. mai | 17. mai. Kaffe og iskake etter barnetoget |
24. mai | Kyllingbryst med brie. VINMENY. |
31. mai | Biff med løk. Finaler i Humanitas Open. |
7. juni | Laks og jordbær. Premieutdeling biljard. |
Påmelding til kammerherren@klub.no, til Trond (993 58 894) eller Egil (35510547).
Baren åpner kl. 18. Foredrag normalt kl. 19.30. Middag kl. 20.
Pent antrekk: Pen bukse, jakke og slips