2018

HØSTEN 2018. Foredrag blir avtalt av Øystein Davidsen

6. september Entrecote m/bearnaise (endret)
13. september Klubbaften (uformelt): Krabbe fra Hitra (v/Lars og krabbelauget)
20. september T-bone steak m/urtesmør. VINMENY
27. september Klubbaften (uformelt): Fårikål (v/Vidar og Totto)
4. oktober Sprengt oksebryst m/spisskål og pepperrotsaus. VINMENY
Foredrag: “Teknikern” i Porsgrunn v/rektor Jens Chr Tysted
11. oktober Klubbaften
18. oktober Indrefilet med løk. VINMENY
25. oktober HUMMER
1. november Klubbaften med 5 retters meny og 5 retters vin (Totto og Vidar)
8. november Klubbens bursdag. Lammebog m/soppragu. VINMENY
Foredrag v/Teo  Luisa: “Tørre å satse”. Veien frem mot åpning av hotellet på  Kammerherreløkka
15. november Erter, kjøtt og flesk. Snaps meny
22. november Klubbaften med ølsmaking (Ringnes) og pølser v/Lars og Pølselauget
29. november Juletorsk
6. desember Klubbaften. Desember-reker v/Lars og Rekelauget
13. desember Juletallerken og biljardauksjon. VINMENY
20. desember Klubbaften (Lars og Nisselauget)

VÅREN 2018. Foredrag blir avtalt av Øystein Davidsen

4. januar Klubbaften
11. januar Biff med sylta løk og hasselbakte poteter. VINMENY
18. januar Klubbaften
25. januar Ande-konfitt. VINMENY
Foredrag v/Jarann Pettersen: “Et lite innblikk i Statoils forskningssenter”
1. februar TORSK
8. februar Klubbaften
15. februar Bresert okse med løksaus. VINMENY
Foredrag v/Leopold Løvenskiold: “Planene om IT-lagring”
23 februar* Fredag! Verdibrevaften m/Biff Stroganoff, vin mm
1. mars Erter, kjøtt og flesk.
8. mars Klubbaften
15. mars TORSK
22. mars Generalforsamling. Helstekt okse indrefilet. VINMENY
29. mars Klubbaften
5. april Lammeskank med tilbehør. VINMENY
Foredrag v/Henrik Finne, Vår egen forfatter
12. april Klubbaften. Berbys pølser og stappe ved Lars og gjengen.
19. april SJØKREPS
26. april Klubbaften
3. mai Wienerschnitzel. VINMENY (eller kanskje ølmeny)
10. mai Kristi Himmelfarts Dag. 
17. mai 17. mai. Kaffe og iskake etter barnetoget
24. mai Kyllingbryst med brie. VINMENY.
31. mai Biff med løk. Finaler i Humanitas Open.
7. juni Laks og jordbær. Premieutdeling biljard.
   

Påmelding til kammerherren@klub.no, til Trond (993 58 894) eller Egil (35510547).

Baren åpner kl. 18. Foredrag normalt kl. 19.30. Middag kl. 20.
Pent antrekk: Pen bukse, jakke og slips