Foredrag avtales av Øystein Davidsen
9. januar | Ovnsbakt ørret. Vinmeny |
16. januar | Klubbaften (uformelt) |
23. januar | Hjort. Vinmeny Foredrag av Ludwig Lundell: «Etisk hacker» |
30. januar | Torsk (skrei) |
6. februar | Klubbaften (uformelt). Dansk aften med røde pølser mm. |
13. februar | Andeconfit. Vinmeny Foredrag av Anton Smith: «Eventyrlige dykkeropplevelser» |
20. februar | Klubbaften (skolenes vinterferie) |
27. februar | Hellefisk/kveite. Vinmeny |
5. mars | Klubbaften |
12. mars | Generalforsamling. Avlyst pga. koronautbrudd. |
19. mars | Avlyst pga. korona |
26. mars | Avlyst pga. korona |
2. april | Avlyst pga. korona |
3. april | Avlyst pga. korona |
9. april | Skjærtorsdag |
16. april | Avlyst pga. korona |
23. april | Avlyst pga. korona |
30. april | Avlyst pga. korona |
7. mai | Uformell klubbaften. Enkelt måltid |
14. mai | Spiseaften. Meny kommer |
17. mai | Avlyst markering pga. korona-situasjonen |
21. mai | Kr. Himmelfarts Dag |
28. mai | Spiseaften. Meny kommer |
4. juni | Uformell klubbaften. Enkelt måltid |
11. juni | Spiseaften. Meny kommer |
Påmelding til kammerherren@klub.no, til Trond Olsen (993 58 894) eller Kjell Lillestøl (911 05 886).
Baren åpner kl. 18. Foredrag normalt kl. 19.30. Middag kl. 20.
Pent antrekk: Pen bukse, jakke og slips