2014

Spiseaftener vår og høst 2014

9. januar BIFF m/løk
23. januar Urtebakt klippfisk på brandade, paprika og tomatsaus
6. februar Skogsdue på ragu av hvite bønner og haricot vert
Foredrag. Erik Jensen forteller fra sin bok «Porsgrunnshistorier»
13. februar Stekt rødspettefilet på kapers sky, gulrotpuré og purreløk
27. februar Rosmarinbakt lammebog, aubergine, løkgrateng, fløtepoteter
7. mars (Fredag). Fest for verdibrev-eiere.
13. mars TORSK
27. mars Generalforsamling. Helstekt indrefilet
10. april Confitert andelår, provencalske poteter og appelsinbakte beter
24. april Sennepsgratinert svinefilet, pastinakk pure og grønnsaker
8. mai SJØKREPS
17. mai 17. mai. Kaffe og iskake etter barnetoget
22. mai Oksemørbrad med Madeira sky og grønnsaker.Finale i Humanitas Open 2014 i biljard
5. juni Avslutning med laks og jordbær. Premieutdeling biljard
28. august Krabbe. VINMENY
11. september Villsvin fra Skåne. VINMENY
25. september Ovnsbakt laksefilet på persille coulis og røtter. VINMENY
9. oktober Helstekt oksekam på krydderbakte røtter. VINMENY
Foredrag v/ordfører Øystein Beyer: Porsgrunn i utvikling
16. oktober HUMMER
30. oktober Coq au vin med grønnsaker og ris. VINMENY
13. november Lammeskank. VINMENY
Foredrag v/Tom Erik Eriksen: En reise på stjernehimmelen
27. november TORSK
11. desember Spiseaften. Juletallerken og biljardauksjon