Spiseaftener vår og høst 2014
9. januar | BIFF m/løk |
23. januar | Urtebakt klippfisk på brandade, paprika og tomatsaus |
6. februar | Skogsdue på ragu av hvite bønner og haricot vert Foredrag. Erik Jensen forteller fra sin bok «Porsgrunnshistorier» |
13. februar | Stekt rødspettefilet på kapers sky, gulrotpuré og purreløk |
27. februar | Rosmarinbakt lammebog, aubergine, løkgrateng, fløtepoteter |
7. mars | (Fredag). Fest for verdibrev-eiere. |
13. mars | TORSK |
27. mars | Generalforsamling. Helstekt indrefilet |
10. april | Confitert andelår, provencalske poteter og appelsinbakte beter |
24. april | Sennepsgratinert svinefilet, pastinakk pure og grønnsaker |
8. mai | SJØKREPS |
17. mai | 17. mai. Kaffe og iskake etter barnetoget |
22. mai | Oksemørbrad med Madeira sky og grønnsaker.Finale i Humanitas Open 2014 i biljard |
5. juni | Avslutning med laks og jordbær. Premieutdeling biljard |
28. august | Krabbe. VINMENY |
11. september | Villsvin fra Skåne. VINMENY |
25. september | Ovnsbakt laksefilet på persille coulis og røtter. VINMENY |
9. oktober | Helstekt oksekam på krydderbakte røtter. VINMENY Foredrag v/ordfører Øystein Beyer: Porsgrunn i utvikling |
16. oktober | HUMMER |
30. oktober | Coq au vin med grønnsaker og ris. VINMENY |
13. november | Lammeskank. VINMENY Foredrag v/Tom Erik Eriksen: En reise på stjernehimmelen |
27. november | TORSK |
11. desember | Spiseaften. Juletallerken og biljardauksjon |