Våren 2019


VÅREN 2019. Foredrag blir avtalt av Øystein Davidsen

3. januarKlubbaften
10. januarKrabbe
17. januarKlubbaften
24. januarHjort. VINMENY
Foredrag: “Autonomt skip” v/prosjektleder  Bjørn Tore Orvik
31. januarTORSK
7. februarKlubbaften
14. februarAndebryst. VINMENY
28. februarOvnsbakt ørret. VINMENY.
7. marsKlubbaften
8. marsFredag: Verdibrevaften. Biff Stroganoff
14. marsKlubbaften
21. marsGeneralforsamling. Helstekt okse indrefilet. GOD VIN
28. mars Klubbaften med 5 retters meny og 5 retters vin (Totto og Vidar)
4. aprilSJØKREPS
Foredrag v/Jan Løkling: «Litt om lover og sedvaner i klubben»
11. aprilKlubbaften
18. aprilKlubbaften. (Skjærtorsdag).
25. aprilLammeskank. VINMENY
2. maiKlubbaften
9. maiHellefisk (Kveite). VINMENY
16. maiKlubbaften. 
17. mai17. mai. Kaffe og iskake etter barnetoget
23. maiSpareribs. VINMENY.
30. maiMellomaften (Kr. Himmelfarts Dag).
6. juniLaks og jordbær. Premieutdeling biljard.
13. juniKlubbaften?

Påmelding til kammerherren@klub.no, til Trond Olsen (993 58 894) eller Kjell Lillestøl (911 05 886).

Baren åpner kl. 18. Foredrag normalt kl. 19.30. Middag kl. 20.
Pent antrekk: Pen bukse, jakke og slips