VÅREN 2019. Foredrag blir avtalt av Øystein Davidsen
3. januar | Klubbaften |
10. januar | Krabbe |
17. januar | Klubbaften |
24. januar | Hjort. VINMENY Foredrag: «Autonomt skip» v/prosjektleder Bjørn Tore Orvik |
31. januar | TORSK |
7. februar | Klubbaften |
14. februar | Andebryst. VINMENY |
28. februar | Ovnsbakt ørret. VINMENY. |
7. mars | Klubbaften |
8. mars | Fredag: Verdibrevaften. Biff Stroganoff |
14. mars | Klubbaften |
21. mars | Generalforsamling. Helstekt okse indrefilet. GOD VIN |
28. mars | Klubbaften med 5 retters meny og 5 retters vin (Totto og Vidar) |
4. april | SJØKREPS Foredrag v/Jan Løkling: «Litt om lover og sedvaner i klubben» |
11. april | Klubbaften |
18. april | Klubbaften. (Skjærtorsdag). |
25. april | Lammeskank. VINMENY |
2. mai | Klubbaften |
9. mai | Hellefisk (Kveite). VINMENY |
16. mai | Klubbaften. |
17. mai | 17. mai. Kaffe og iskake etter barnetoget |
23. mai | Spareribs. VINMENY. |
30. mai | Mellomaften (Kr. Himmelfarts Dag). |
6. juni | Laks og jordbær. Premieutdeling biljard. |
13. juni | Klubbaften? |
Påmelding til kammerherren@klub.no, til Trond Olsen (993 58 894) eller Kjell Lillestøl (911 05 886).
Baren åpner kl. 18. Foredrag normalt kl. 19.30. Middag kl. 20.
Pent antrekk: Pen bukse, jakke og slips