Program

Høsten 2022:

Spiseaftener er formelle, med dress (jakke, skjorte, slips). Vanligvis tre retter med noen unntak (bl.a. krabbe og hummer). Klubbaftener er uformelle.

25. augustSpiseaftenKrabbe
1. septemberSpiseaftenKrabbe
8. septemberKlubbaftenFårikål
15. septemberSpiseaftenVillsvin med portvinsaus
22. septemberKlubbaftenKremet fiskesuppe med blåskjell
24. septemberLørdagslunsj13.00 – 18.00
29. septemberSpiseaftenRådyrstek på seng av rotmos
6. oktoberSpiseaftenHUMMER
13. oktoberSpiseaftenHUMMER
20. oktoberKlubbaftenBiff a tataki (Japansk) Indrefilet
22. oktoberLørdagslunsj14.00 – 18.00
27. oktoberKlubbaftenHummersuppe
4. novemberJUBILEUM150 års jubileum. Se egen invitasjon
10. novemberKlubbaftenBoeuf Bourguignon
17. novemberKlubbaftenGourmet miniburgere med ulike oster
19. novemberLørdagslunsjDamene (partnerne) inviteres med
24. novemberSpiseaftenTORSK
1. desemberSpiseaftenJuletallerken m/biljardauksjon
8. desemberKlubbaftenEpleflesk i duppe
15. desemberKlubbaftenJulegrøt med julegenser
22. desemberKlubbaftenSildebord

Våren 2022:
Spiseaften er formell. Her er det alltid tre retter (bortsett fra Sjøkreps). Klubbaften er uformell. *Fredag 4. mars er det Tapas-buffet, ektefeller/partnere inviteres med!

DatoType aftenMeny
17. februarKlubbaftenMeksikansk ølgryte
24. februarSpiseaftenSkrei med lever og rogn
3. marsKlubbaftenSnitzel
4. mars*Pop-up aftenTapas buffet. Med ektefeller/partnere.
10. marsSpiseaftenKylling bryst med brie
17. marsSpiseaftenGeneralforsamling. Helstekt okse indrefilet.
24. marsKlubbaftenLasagne
31. marsSpiseaftenLammeskank
7. aprilKlubbaftenRopa Vieja (langstek høyrygg)
14. april?Skjærtorsdag.
21. aprilSpiseaftenSjøkreps (ikke tre retter)
28. aprilKlubbaftenEventuelt ekstra sjøkreps hvis overtegnet 21. april
5. maiSpiseaftenIndrefilet av svin
12. maiKlubbaftenSouvlaki m/tzatziki hvitløkpoteter
19. maiSpiseaftenBrosme/kveite
26. mai?Kristi Himmelfarts Dag.
2. juniSpiseaftenLammecarre. Finale i biljardturnering
9. juniSpiseaftenAvslutning m/laks og jordbær. Premieutdeling biljard.