Program

VÅREN 2020. Foredrag blir avtalt av Øystein Davidsen

9. januar Ovnsbakt ørret. Vinmeny
16. januar Klubbaften (uformelt)
23. januar Hjort. Vinmeny
Foredrag av Ludwig Lundell: “Etisk hacker”
30. januar Torsk (skrei)
6. februar Klubbaften (uformelt). Dansk aften med røde pølser mm.
13. februar Andeconfit. Vinmeny
Foredrag av Anton Smith: “Eventyrlige dykkeropplevelser”
20. februar Klubbaften (skolenes vinterferie)
27. februar Hellefisk/kveite. Vinmeny
5. mars Klubbaften
12. mars Generalforsamling. Avlyst pga koronakrisen!
19. mars Avlyst pga. korona
26. mars Avlyst pga. korona
2. april Avlyst pga. korona
3. april Avlyst pga. korona
9. april Skjærtorsdag
16. april Avlyst pga. korona
23. april Avlyst pga. korona
30. april Klubbaften
7. mai Uformell klubbaften. Enkelt måltid
14. mai Spiseaften. Meny kommer
17. mai Avlyst markering pga. korona
21. mai Kr. Himmelfarts Dag
28. mai Spiseaften. Meny kommer
4. juni Uformell klubbaften. Enkelt måltid
11. juni Spiseaften. Meny kommer

Påmelding til kammerherren@klub.no, til Trond Olsen (993 58 894) eller Kjell Lillestøl (911 05 886).

Baren åpner kl. 18. Foredrag normalt kl. 19.30. Middag kl. 20.
Pent antrekk: Pen bukse, jakke og slips