25. august | Spiseaften | Krabbe |
1. september | Spiseaften | Krabbe |
8. september | Klubbaften | Fårikål |
15. september | Spiseaften | Villsvin med portvinsaus |
22. september | Klubbaften | Kremet fiskesuppe med blåskjell |
24. september | Lørdagslunsj | 14.00 – 18.00 |
29. september | Spiseaften | Rådyrstek på seng av rotmos |
6. oktober | Spiseaften | HUMMER |
13. oktober | Spiseaften | HUMMER |
20. oktober | Klubbaften | Biff a tataki (Japansk) Indrefilet |
22. oktober | Lørdagslunsj | 13.00 – 18.00 |
27. oktober | Klubbaften | Hummersuppe |
4. november | JUBILEUM | 150 års jubileum. Se egen invitasjon |
10. november | Klubbaften | Boeuf Bourguignon |
17. november | Klubbaften | Gourmet miniburgere med ulike oster |
19. november | Lørdagslunsj | Damene (partnerne) inviteres med |
24. november | Spiseaften | TORSK |
1. desember | Spiseaften | Juletallerken m/biljardauksjon |
8. desember | Klubbaften | Flesk og duppe, foredrag |
15. desember | Klubbaften | Julegrøt med julegenser |
| | |
22. desember | Klubbaften | Sildebord |