Spiseaften er formell. Her er det alltid tre retter (bortsett fra Sjøkreps). Klubbaften er uformell. *Fredag 4. mars er det Tapas-buffet, ektefeller/partnere inviteres med!
Dato | Type aften | Meny |
17. februar | Klubbaften | Meksikansk ølgryte |
24. februar | Spiseaften | Skrei med lever og rogn |
3. mars | Klubbaften | Snitzel |
4. mars* | Pop-up aften | Tapas buffet. Med ektefeller/partnere. |
10. mars | Spiseaften | Kylling bryst med brie |
17. mars | Spiseaften | Generalforsamling. Helstekt okse indrefilet. |
24. mars | Klubbaften | Lasagne |
31. mars | Spiseaften | Lammeskank |
7. april | Klubbaften | Ropa Vieja (langstek høyrygg) |
14. april | ? | Skjærtorsdag. |
21. april | Spiseaften | Sjøkreps (ikke tre retter) |
28. april | Klubbaften | Eventuelt ekstra sjøkreps hvis overtegnet 21. april |
5. mai | Spiseaften | Indrefilet av svin |
12. mai | Klubbaften | Souvlaki m/tzatziki hvitløkpoteter |
19. mai | Spiseaften | Brosme/kveite |
26. mai | ? | Kristi Himmelfarts Dag. |
2. juni | Spiseaften | Lammecarre. Finale i biljardturnering |
9. juni | Spiseaften | Avslutning m/laks og jordbær. Premieutdeling biljard. |