HØSTEN 2017:
31. august | KRABBE |
7. september | Klubbaften |
14. september | Vidars villsvin. VINMENY Foredrag v/Kjell Ivar Brynsrud: «Carl Deichmann. Boksamleren med halve livet i ødemarken» |
21. september | Klubbaften |
28. september | Bresert oksestek m/løksaus. VINMENY |
5. oktober | Klubbaften |
12. oktober | HUMMER |
19. oktober | Klubbaften |
26. oktober | Lammecarré med fløtegratinerte poteter. VINMENY Foredrag v/Magnus Davidsen: «IT sikkerhet» |
Lørdag 4. november |
145-ÅRS JUBILEUM. Middag på Odd Fellow. Egen invitasjon. Påfølgende seremonier i Olavs gate 1 |
9. november | Dampet brosmefilet med blåskjellsaus. VINMENY |
16. november | Coq au vin. VINMENY Foredrag v/Jørn Melum: «Organisert kriminalitet» |
23. november | Klubbaften (uformelt). Pølser og ølsmaking ved Lars Evensen |
30. november | TORSK. Start på loddsalg vedr. biljardauksjonen. |
7. desember | Klubbaften. Beef in oystersauce v/Nisselauget |
14. desember | Juletallerken og biljardauksjon |
21. desember | Klubbaften. Nissefest med grøt og utlodning v/Nisselauget |
VÅREN 2017:
5. januar | Mellomaften |
12. januar | Kyllingfilét m/sitronsaus, dauphine potet og grønnsaker. VINMENY Foredrag v/André Kolve: «Livet i regjering» |
19. januar | Uformell mellomaften med Vidars lutefisk. |
26. januar | Biff av okse med rødvinssaus, bakte poteter. VINMENY |
2. februar | Uformelt. Beef in oyster sauce v/Lars E, Terje og Geir |
9. februar | TORSK |
16. februar | Mellomaften. (Bystyremøte) |
24. februar* | Fredag! Verdibrevaften m/Biff Stroganoff, vin mm |
2. mars | Uformelt. Esben ordner med «Emmas Spaghetti Bolognese». |
9. mars | Andecomfit med bakte poteter og appelsinsaus. VINMENY Foredrag v/Per Stokstad (NAV): «Velferdsutfordringene fremover. Hvordan møte disse?» |
16. mars | Mellomaften. (Bystyremøte) |
23. mars | Generalforsamling. Oksefilet m/bearnaise. VINMENY |
30. mars | Mellomaften |
6. april | Lammeskank m/tilbehør. VINMENY. Foredrag v/Dag Høvik: «Nano-teknologi. Den ukjente revolusjonen?» |
13. april | Mellomaften. (Skjærtorsdag) |
20. april | SJØKREPS |
27. april | Mellomaften |
4. mai | Erter, kjøtt og flesk. VINMENY (eller kanskje ølmeny) |
11. mai | Uformelt. Flesk og duppe. Ølsmaking m/presentasjon kl. 19.00 ved Telemark Mikrobryggeri (avlyst) |
17. mai | 17. mai. Kaffe og iskake etter barnetoget |
18. mai | Hellefisk med hollandaise sauce. |
25. mai | Klubbaften. (Kr. Himmelfarts dag) |
1. juni | Villsvin. VINMENY. Finale i Humanitas Open i biljard. |
8. juni | Klubbaften på Lasses hytte |
15. juni | Avslutning. Laks og jordbær. Premieutdeling biljard. |
Påmelding til kammerherren@klub.no, til Bjørn (41420463) eller Egil (35510547).
Baren åpner kl. 18. Foredrag normalt kl. 19.30. Middag kl. 20.
Pent antrekk: Pen bukse, jakke og slips