PROGRAM TIDLIGERE I 2012
 

Påmelding til alle spiseaftener senest onsdag til:
- kammerherren@klubben.org,
- Bjørn Wendelborg (414 20 463) eller
- Egil Helland (35 51 05 47).

Program for 2011 finner du her.
Program for 2010 finner du her.
Program for 2009 finner du her.
Program for 2008 finner du her.
Program for 2007 finner du her.

Husk at på spiseaftener er det PENT ANTREKK! (JAKKE, PEN BUKSE OG SLIPS)


Torsdag 15. november: ELGSTEK på soppkrem, rosenkål og kastanjer. Gulrot og råstekte poteter. VINMENY. .
18.00: Baren åpner
19.30: "Porsgrunns historie". Foredrag v/Per Kongsgaarden og Atle Vik (fortsettelse av tidligere foredrag).
20.00: Middag
 

 

 

 


Fredag 2. november: 140-års JUBILEUM. Egen invitasjon sendes ut. Helstekt indrefilet. Antrekk: Smoking eller galla .
18.00: Velkomst i Odd Fellows lokaler
ca. 22.00: Ordenspromosjon i klubbens lokaler i Olavs gate 1
 

 

 

 

 


Torsdag 25. oktober: Pepperbiff av ULKEFILET på rødvinssaus, gulrotpuré, sukkererter og blomkål. VINMENY.
18.00: Baren åpner
19.30: Foredrag v/lege Børre Olsen: "Prostata - mannens sentralorgan".
20.00: Middag
 

 

 

 


Torsdag 11. oktober: Årets store HUMMERAFTEN.
18.00: Baren åpner
20.00: Middag
 

 

 

 


Torsdag 27. september: ANDEBRYST på Pastinakk puré. Glaserte gulrøtter, ristet østerssopp, grønne bønner. VINMENY.
18.00: Baren åpner
19.30: Foredrag v/Stortingsrepresentant Torbjørn Røe Isaksen: Globalisering
20.00: Middag
 

 

 

 


Torsdag 20. september: Uformell mellomaften: Tottos italienske kyllinggryte.
18.00: Baren åpner
19.30: Foredrag v/lege Adam Pietrzykowski: Potensmidler
20.00: Middag
 


Torsdag 13. september: KRABBE.
18.00: Baren åpner
20.00: Middag
 

 

 

 


Torsdag 30. august: INDREFILET AV FÅR på aubergine kompott. Fløtepoteter. VINMENY.
18.00: Baren åpner
20.00: Middag
 

 

 

 


Torsdag 7. juni: Våravslutning med laks og jordbær.
18.00: Baren åpner
20.00: Middag
21.30: Premieutdeling i Humanitas Open 2012

 

 


Torsdag 24. mai: Helstekt hjorteplomme med gulrotpurre, kokt pære og rosenkål.
18.00: Baren åpner
18.00: Finale i Humanitas Open 2012
20.00: Middag
21.30: Bronsefinale i Humanitas Open 2012

 

 


Torsdag 17. mai: Kaffe og iskake + portvin i Klubben etter barnetoget.


Torsdag 3. mai: SKALLDYR.
18.00: Baren åpner
18.00: Semifinaler i Humanitas Open 2012
20.00: Middag
 

 


Torsdag 19. april: Langtidsbakt svinenakke på baconsautert blomkål, aspargesbønner, tomat sennepssky og amaldinepoteter.
18.00: Baren åpner
18.00: Kvartfinaler i Humanitas Open 2012
19.30: Foredrag. Endre Gorm: "Trekkfuglene kommer! Om grå og grønn stær"
20.00: Middag
21.30: Kvartfinaler i Humanitas Open 2012

 


Torsdag 22. mars: Torskeaften.
18.00: Baren åpner
18.00: Kamper i Humanitas Open 2012
20.00: Middag
21.30: Kamper i Humanitas Open 2012

 

 


Torsdag 8. mars: Kyllingbryst på kremet maiskorn med blomkål og brokkoli.
18.00: Baren åpner
18.00: Kamper i Humanitas Open 2012
20.00: Middag
21.30: Kamper i Humanitas Open 2012

 


Torsdag 23. februar: Seibiff med løk, kremet karrysaus, friske grønnsaker og saltbakte amaldinepoteter.
18.00: Baren åpner
18.00: Kamper i Humanitas Open 2012
20.00: Middag
21.30: Kamper i Humanitas Open 2012

 

 


Torsdag 9. februar: Reinsdyrfilet med viltpølse, tyttebærkokt pære, rosenkål og einebær bakte poteter.
18.00: Baren åpner
18.00: Kamper i Humanitas Open 2012
20.00: Middag
21.30: Kamper i Humanitas Open 2012

 

 


Torsdag 26. januar: Dampet hellefisk på safran, risotto og grønnsaker.
18.00: Baren åpner
18.00: Kamper i Humanitas Open 2012
20.00: Middag
21.30: Kamper i Humanitas Open 2012


Torsdag 12. januar: Generalforsamling. Helstekt indrefilet med bearnaise og amaldinepoteter.
18.00: Baren åpner
18.30: Generalforsamling
20.00: Middag


Husk at på spiseaftener er det PENT ANTREKK! (JAKKE, PEN BUKSE, PEN SKJORTE OG SLIPS)

 


Webredaktør: © KJELL LILLESTØL   |  mobil 911 05 886