PROGRAM FOR 2010
 

Påmelding til alle spiseaftener senest onsdag til:
- casino@klubben.org,
- Atle Vik (48 30 85 30) eller
- Egil Helland (35 51 05 47).

Program for 2009 finner du her.
Program for 2008 finner du her.
Program for 2007 finner du her.
Program for 2006 finner du her.


Torsdag 9. desember: Juletallerken og Biljardauksjon
18.00: Baren åpner.
18.00: Loddsalget starter.
19.00: Auksjonen starter.
20.00: Middag.
21.15: Auksjonen fortsetter.


Torsdag 25. november: Torskeaften
18.00: Baren åpner.
18.30: Loddsalget starter til Biljardauksjonen (9. desember)
20.00: Middag.


Torsdag 11. november: Bakt laksefilet på persillesaus og grønnsaker
18.00: Baren åpner.
19.30: Foredrag av Erik Enger.
20.00: Middag.


Fredag 5. november: Klubbens stiftelsesdag feires med helsekt indrefilet med tilbehør og en god rødvin.
Antrekk: Mørk dress. Ordener bæres.
18.00: Baren åpner.
20.00: Middag.


Torsdag 28. oktober: Bressert lammeskank med rosmarinsaus og grønnsaker
18.00: Baren åpner.
20.00: Middag.


Torsdag 14. oktober: HUMMER
18.00: Baren åpner.
20.00: Middag.


Torsdag 30. september: Dampet Uerfilet med persille rotmos, sprøstekt chorizo-pølse og sukkererter
18.00: Baren åpner.
19.30: Foredrag av Petter Ellefsen.
20.00: Middag.


Torsdag 16. september: Kalvefilet med sort oliven, tomatsaus og båndspagetti
18.00: Baren åpner.
20.00: Middag.


Torsdag 2. september: Sesongåpning med KRABBER
18.00: Baren åpner.
20.00: Middag. Krabber.
PENT ANTREKK!


Torsdag 10. juni: Lågenlaks
18.00: Baren åpner.
20.00: Middag. Lågenlaks
21.15: Premieutdeling i Humanitas Open i biljard 2010. Spilleplan
PENT ANTREKK!


Torsdag 27. mai: Entrecôte
17.00: Baren åpner.
17.00: Bronsefinale i Humanitas Open 2010. Geir Davidsen (50) - Einar Romnes (37)
18.15: Finale i Humanitas Open 2010. Knut Bruun Larsen (36) - Leif Hagen (48)
20.00: Middag. Entrecôte på rosmarin, rotmos med ristet sopp og grønnsaker
PENT ANTREKK!


Torsdag 13. mai: Kristi Himmelfarts Dag
Mellomaften med kamper i Humanitas Open 2010. Spilleplan her.
Et enkelt måltid rundt kl. 20.
UFORMELT ANTREKK!


Torsdag 29. april: Steinbit karbonader
18.00: Baren åpner.
18.00: Kamper i Humanitas Open 2010. Spilleplan her.
19.30: Foredrag
20.00: Middag. Steinbit karbonader med stor kapers, kremet purreløk og friske grønnsaker
PENT ANTREKK!


Torsdag 15. april: Lammecarré
18.00: Baren åpner.
18.00: Kamper i Humanitas Open 2010. Spilleplan her.
20.00: Middag. Lammecarré med hvite bønner, tomat, timian sky og broccoli
21.15: Kamper i Humanitas Open i biljard 2010. Spilleplan her.
PENT ANTREKK!


Torsdag 8. april: Ekstraordinær skalldyraften - Sjøkreps
18.00: Baren åpner.
18.00: Kamp i Humanitas Open 2010. Spilleplan her.
20.00: Middag. Sjøkreps
UFORMELT ANTREKK!


Torsdag 18. mars: Ovnsbakt langefilét
18.00: Baren åpner.
18.00: Kamper i Humanitas Open 2010. Spilleplan her.
19.30: Foredrag
20.00: Middag. Ovnsbakt langefilét på frisk ertepurré, rødvinssmørsaus og løk
21.15: Kamper i Humanitas Open i biljard 2010. Spilleplan her.
PENT ANTREKK!


Torsdag 4. mars: Oksekjøtt fra Borgestad
18.00: Baren åpner.
18.00: Kamper i Humanitas Open 2010. Spilleplan her.
20.00: Middag. Oksekjøtt fra Borgestad med løksaus, rotgrønnsaker og amaldine poteter
21.15: Kamper i Humanitas Open i biljard 2010. Spilleplan her.
PENT ANTREKK!


Torsdag 18. februar: Torskeaften
18.00: Baren åpner.
18.00: Kamper i Humanitas Open 2010. Spilleplan her.
20.00: Middag. Torsk
21.15: Kamper i Humanitas Open i biljard 2010. Spilleplan her.
PENT ANTREKK!


Torsdag 4. februar: Røkt lammelår
18.00: Baren åpner.
18.00: Kamper i Humanitas Open 2010. Spilleplan her.
20.00: Middag. Røkt lammelår med rotgrønnsaker og dillsaus
21.15: Kamper i Humanitas Open i biljard 2010. Spilleplan her.
PENT ANTREKK!


Torsdag 28. januar: Uerfilét
18.00: Baren åpner.
18.00: Kamper i Humanitas Open 2010. Spilleplan her.
19.30: Foredrag av Arne Olav Egner: Solflekker og klimaendringer
20.00: Middag. Saltbakt uerfilét med sitronsaus og friske grønnsaker.
21.15: Kamper i Humanitas Open i biljard 2010. Spilleplan her.
PENT ANTREKK!


Torsdag 14. januar: Generalforsamling
18.00: Baren åpner.
18.30: Generalforsamling. Se egen innkalling
20.00: Middag. Helstekt indrefilét med bearnaise sauce og amaldine poteter
PENT ANTREKK!


Webredaktør: © KJELL LILLESTØL   |  mobil 911 05 886