Program for høsten 2022

Spiseaftener er formelle med dress (jakke, skjorte, slips).
Klubbaftener er uformelle.
I tillegg planlegges noen lørdagslunsjer og en fredag med damer.

25. augustSpiseaftenKrabbe
1. septemberSpiseaftenKrabbe
8. septemberKlubbaftenFårikål
15. septemberSpiseaftenVillsvin med portvinsaus
22. septemberKlubbaftenKremet fiskesuppe med blåskjell
24. septemberLørdagslunsj14.00 – 18.00
29. septemberSpiseaftenRådyrstek på seng av rotmos
6. oktoberSpiseaftenHUMMER
13. oktoberSpiseaftenHUMMER
20. oktoberKlubbaftenBiff a tataki (Japansk) Indrefilet
22. oktoberLørdagslunsj13.00 – 18.00
27. oktoberSpiseaftenSmørdampet kveite
4. novemberJUBILEUM150 års jubileum. Se egen invitasjon
10. novemberSpiseaftenDåhjort med soppsaus
17. novemberKlubbaftenGourmet miniburgere med ulike oster
19. novemberLørdagslunsjDamene (partnerne) inviteres med
24. novemberSpiseaftenTORSK
1. desemberSpiseaftenJuletallerken
8. desemberSpiseaftenJuletallerken
15. desemberKlubbaftenEpleflesk i duppe
17. desemberLørdagJulegrøt?
22. desemberKlubbaftenSildebord