Program for høsten 2022

Spiseaftener er formelle med dress (jakke, skjorte, slips).
Klubbaftener er uformelle.
I tillegg planlegges noen lørdagslunsjer og en fredag med damer.

25. augustSpiseaftenKrabbe
1. septemberSpiseaftenKrabbe
8. septemberKlubbaftenFårikål
15. septemberSpiseaftenVillsvin med portvinsaus
22. septemberKlubbaftenKremet fiskesuppe med blåskjell
24. septemberLørdagslunsj14.00 – 18.00
29. septemberSpiseaftenRådyrstek på seng av rotmos
6. oktoberSpiseaftenHUMMER
13. oktoberSpiseaftenHUMMER
20. oktoberKlubbaftenBiff a tataki (Japansk) Indrefilet
22. oktoberLørdagslunsj13.00 – 18.00
27. oktoberKlubbaftenHummersuppe
4. novemberJUBILEUM150 års jubileum. Se egen invitasjon
10. novemberKlubbaftenBoeuf Bourguignon
17. novemberKlubbaftenGourmet miniburgere med ulike oster
19. novemberLørdagslunsjDamene (partnerne) inviteres med
24. novemberSpiseaftenTORSK
1. desemberSpiseaftenJuletallerken m/biljardauksjon
8. desemberKlubbaftenFlesk og duppe, foredrag
15. desemberKlubbaftenJulegrøt med julegenser
22. desemberKlubbaftenSildebord