Program for våren 2022

Spiseaften er formell. Her er det alltid tre retter (bortsett fra Sjøkreps). Klubbaften er uformell. *Fredag 4. mars er det Tapas-buffet, ektefeller/partnere inviteres med!

DatoType aftenMeny
17. februarKlubbaftenMeksikansk ølgryte
24. februarSpiseaftenSkrei med lever og rogn
3. marsKlubbaftenSnitzel
4. mars*Pop-up aftenTapas buffet. Med ektefeller/partnere.
10. marsSpiseaftenKylling bryst med brie
17. marsSpiseaftenGeneralforsamling. Helstekt okse indrefilet.
24. marsKlubbaftenLasagne
31. marsSpiseaftenLammeskank
7. aprilKlubbaftenRopa Vieja (langstek høyrygg)
14. april?Skjærtorsdag.
21. aprilSpiseaftenSjøkreps (ikke tre retter)
28. aprilKlubbaftenEventuelt ekstra sjøkreps hvis overtegnet 21. april
5. maiSpiseaftenIndrefilet av svin
12. maiKlubbaftenSouvlaki m/tzatziki hvitløkpoteter
19. maiSpiseaftenBrosme/kveite
26. mai?Kristi Himmelfarts Dag.
2. juniSpiseaftenLammecarre. Finale i biljardturnering
9. juniSpiseaftenAvslutning m/laks og jordbær. Premieutdeling biljard.