PROGRAM 2009
 


Program for 2008 finner du her.
Program for 2007 finner du her.
Program for 2006 finner du her.


Torsdag 10. desember: Juleavslutning med biljardauksjon
18.00: Baren åpner. Loddsalget til auksjonen starter
19.00: Middag. Juletallerken.
20.00: Biljard-auksjon. Mer info om auksjonen her.
22.30: (Ca. ) Avslutning av auksjonen
PENT ANTREKK!


Torsdag 3. desember: Mellomaften
18.00: Baren åpner.
18.30: Humanitas Serie i biljard høsten 2009. Mer info her.
20.00: En enkel middag for de som vil (pizza, reker e.l.).
Uformelt antrekk (gjelder alle mellomaftener)!


Torsdag 26. november: Torskeaften
18.00: Baren åpner.
18.00: Kamper i Humanitas Serie i biljard 2009. Mer info her.
20.00: Middag. Torsk
PENT ANTREKK!


Torsdag 19. november: Mellomaften
18.00: Baren åpner.
18.30: Humanitas Serie i biljard høsten 2009. Mer info her.
20.00: En enkel middag for de som vil (pizza, reker e.l.).
Uformelt antrekk (gjelder alle mellomaftener)!


Torsdag 12. november: Kalkunmedaljonger
18.00: Baren åpner.
18.00: Kamper i Humanitas Serie i biljard 2009. Mer info her.
19.30: Kåseri av Ove Mellingen, redaktør i TA.
20.00: Middag. Karri- og kardemommekrydrede kalkunmedaljonger. Friske grønnsaker og Riz Continental
PENT ANTREKK!


Fredag 6. november: Bursdagsfeiring med indrefilét
18.00: Baren åpner.
20.00: Middag: Helstekt indrefilet med tilbehør og god rødvin.
MØRK DRESS. ORDENER BÆRES!


Torsdag 5. november: Mellomaften
18.00: Baren åpner.
18.30: Humanitas Serie i biljard høsten 2009. Mer info her.
20.00: En enkel middag for de som vil (pizza, reker e.l.).
Uformelt antrekk (gjelder alle mellomaftener)!


Torsdag 29. oktober: Hellefiskfilét
18.00: Baren åpner.
18.00: Kamper i Humanitas Serie i biljard 2009. Mer info her.
19.30: Foredrag av Egil Helland: "Sicilia"
20.00: Middag. Hellefiskfilet med fennikel saus, grønnsaker og potetpuré
PENT ANTREKK!


Torsdag 22. oktober: Mellomaften med HUMMER (ekstra)
18.00: Baren åpner.
18.00: Humanitas Serie i biljard høsten 2009. Mer info her.
19.30: Foredrag om vin til sjømat og vinsmaking v/Vidar Oterkil
20.00: Hummer (ekstra hummeraften fordi det var fullt den 15. oktober)
Uformelt antrekk (gjelder alle mellomaftener)!

  

  


Torsdag 15. oktober: HUMMERAFTEN
18.00: Baren åpner.
18.30: Kamper i Humanitas Serie i biljard 2009. Mer info her.
20.00: Middag. Den store HUMMERAFTEN
PENT ANTREKK!


Torsdag 8. oktober: Mellomaften
18.00: Baren åpner.
18.30: Humanitas Serie i biljard høsten 2009. Mer info her.
20.00: En enkel middag for de som vil (pizza, reker e.l.).
Uformelt antrekk (gjelder alle mellomaftener)!


Torsdag 1. oktober: Bresert skogsdue
18.00: Baren åpner.
18.30: Kamper i Humanitas Serie i biljard 2009. Mer info her.
20.00: Middag. Bresert skogsdue med eple og rips saus. Skogsopp, rosenkål og poteter.
PENT ANTREKK!


Torsdag 24. september: Mellomaften med kamper i biljardserien 2009
18.00: Baren åpner.
18.30: Humanitas Serie i biljard høsten 2009. Mer info her.
20.00: En enkel middag for de som vil (pizza, reker e.l.).
Uformelt antrekk (gjelder alle mellomaftener)!


Torsdag 17. september: Steinbitfilet og kåseri
18.00: Baren åpner.
18.00: Kamper i Humanitas Serie i biljard 2009. Mer info her.
19.30: Kåseri av Bjørn Bremdal: "Åssen vare?"
20.00: Middag. Steinbitfilet med gressløksaus, grønnsaker og poteter.
PENT ANTREKK!


Torsdag 10. september: Mellomaften - Start på biljardserien 2009
18.00: Baren åpner.
18.30: Start på Humanitas Serie i biljard høsten 2009. Mer info her.
20.00: En enkel middag for de som vil (pizza, reker e.l.).
Uformelt antrekk (gjelder alle mellomaftener)!


Torsdag 3. september: Oppstart på høstsesongen: Kalvefrikassé
18.30: Baren åpner. Biljardinstruksjon
20.00: Middag. Kalvefrikassé med rotgrønnsaker og sopp. Persillepoteter.
PENT ANTREKK!


Torsdag 28. mai: Våravslutning
17.45: Baren åpner. Finale i Humanitas Open 2009
18.00: Finale i Humanitas Open i biljard 2009
20.00: Middag. Lågenlaks med Sandefjordsmør.
Påfølgende premieutdeling i Humanitas Open 2009
PENT ANTREKK!


Torsdag 14. mai
18.00: Baren åpner. Bronsefinale i Humanitas Open 2009
20.00: Middag. Svinebiff med sellerisaus, friske grønnsaker og hasselbakte poteter.
PENT ANTREKK!


Torsdag 30. april
18.00: Baren åpner. Kamper i Humanitas Open 2009
20.00: Middag. Fisk og skalldyr gryte med ris og brød. Aioli.
21.15: Kamper i Humanitas Open 2009
PENT ANTREKK!


Torsdag 16. april
18.00: Baren åpner. Kamper i Humanitas Open 2009
19.30: Foredrag av Kjell Lillestøl: "Kenya - mulighetenes og kontrastenes land"
20.00: Middag. Flyndrefilet med laksefarse, safran saus, friske grønnsaker og poteter.
21.15: Kamper i Humanitas Open 2009
PENT ANTREKK!


Torsdag 2. april
18.00: Baren åpner. Kamper i Humanitas Open 2009
20.00: Middag. Lammestek med dijonsennep, rosmarinbakte poteter, asparges og bønner.
21.15: Kamper i Humanitas Open 2009
PENT ANTREKK!


Fredag 27. mars
Spiseaften for VERDIBREVEIERE. Biff Stroganoff. Egen invitasjon kommer
PENT ANTREKK!


Torsdag 19. mars
18.00: Baren åpner. Kamper i Humanitas Open 2009
19.30: Foredrag av Gunnar Schulstock og Jan B. Rønhaug
20.00: Middag. Torskeaften.
21.15: Kamper i Humanitas Open 2009
PENT ANTREKK!


Torsdag 5. mars
18.00: Baren åpner.
18.30: Generalforsamling
20.00: Middag. Helstekt indrefilét av okse.
MØRK DRESS!


Torsdag 19. februar
18.00: Baren åpner. Kamper i Humanitas Open 2009
19.30: Foredrag av Varden-redaktør Lars Kise: Situasjonen for lokalavisene i Grenland
20.00: Middag. Coq au vin med Riz Continental.
21.15: Kamper i Humanitas Open 2009
PENT ANTREKK!


Torsdag 12. februar - ekstra "uformell" spiseaften
18.00: Baren åpner. Kamper i Humanitas Open 2009
20.00: Middag. Sjøkreps.
21.15: Kamper i Humanitas Open 2009


Torsdag 5. februar
18.00: Baren åpner. Kamper i Humanitas Open 2009
20.00: Middag. Dampet bekkeørret med smørsaus, rotgrønnsaker og kaviar.
21.15: Kamper i Humanitas Open 2009
PENT ANTREKK!


Torsdag 22. januar
18.00: Baren åpner. Kamper i Humanitas Open 2009
20.00: Middag. Kokt oksehøyrygg med løksaus og vintergrønnsaker.
21.15: Kamper i Humanitas Open 2009
PENT ANTREKK!


Torsdag 8. januar
18.30: Baren åpner.
19.30: Foredrag av Jan Erik Tangen: "Natur og opplevelser"
20.00: Solbakt uer med sitronsaus og grønnsaker
PENT ANTREKK!


Webredaktør: © KJELL LILLESTØL   |  mobil 911 05 886