Program

VÅREN 2020. Foredrag blir avtalt av Øystein Davidsen

9. januar Ovnsbakt ørret. Vinmeny
16. januar Klubbaften (uformelt)
23. januar Hjort. Vinmeny
Foredrag av Ludwig Lundell: «Etisk hacker»
30. januar Torsk (skrei)
6. februar Klubbaften
13. februar Andeconfit. Vinmeny
Foredrag av Anton Smith: «Eventyrlige dykkeropplevelser»
20. februar Klubbaften (skolenes vinterferie)
27. februar Hellefisk/kveite. Vinmeny
5. mars Klubbaften
12. mars Generalforsamling. Helstekt okse indrefilet.
19. mars Klubbaften
26. mars Reinsdyrskank. Vinmeny
2. april Klubbaften
3. april Fredag: Verdibrevaften. Biff Stroganoff
9. april Skjærtorsdag
16. april Sjøkreps (ikke vinmeny)
23. april Spareribs (ikke vinmeny)
30. april Klubbaften
7. mai Bacalao (ikke vinmeny)
14. mai Klubbaften
17. mai Søndag: 17. mai i klubben
21. mai Kr. Himmelfarts Dag
28. mai Confitert svinenakke. Vinmeny
4. juni Klubbaften
11. juni Laks og jordbær. Premieutdeling biljard.

Påmelding til kammerherren@klub.no, til Trond Olsen (993 58 894) eller Kjell Lillestøl (911 05 886).

Baren åpner kl. 18. Foredrag normalt kl. 19.30. Middag kl. 20.
Pent antrekk: Pen bukse, jakke og slips